Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

A CEGLÉDI TERMÁLFÜRDŐ ÉS SZABADIDŐKÖZPONT


www.cegleditermal.hu

Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont

2700 Cegléd, Fürdő út 27.
Telefon: (53)505-000,

Web: www.cegledfurdo.hu
E-mail: info@cegleditermal.hu

 

Pest megye kiemelkedő termál adottságokkal rendelkező városa Cegléd, az Alföld kapujában helyezkedik el. Önkormányzata olyan termálfürdő komplexum létesítését kezdte meg 2002. év elején, amely nemcsak a helyi és a régióbeli, de a hazai és a külföldi vendégkör egészségügyi és kikapcsolódási igényeit is kielégíti.

Ceglédi Termálfürdő és Szabadidő Központ

 

Ceglédi Termálfürdő és Szabadidő Központ

 

A Ceglédi Termálfürdő egyedi turisztikai kínálata:
- A háromszintes fedett fürdőépület a létesítmény "szívét" jelenti.

Földszinti részén helyezkednek el a fürdő alapszolgáltatását nyújtó medencék, galériás kialakítással:

A fürdőkomplexum az alábbi gyógyászati szolgáltatásokat nyújtja:

A felüdülésre vágyók a wellness részleg szolgáltatásait is igénybe vehetik:

A fedett épület medencéinek kínálatát bővítik a szabadtéri medencék:

A vendégek teljes kikapcsolódását, igényeinek maradéktalan kielégítését szolgálja:

Ceglédi Termálfürdő és Szabadidő Központ

 

Ceglédi Termálfürdő és Szabadidő Központ

 

A Ceglédi Termálfürdő megteremtésének bázisát a nátrium-kloridos-hidrogénkarbonátos termálvízkészlet jelenti.
A jódos víz mozgásszervi, reumatikus, krónikus gyulladások kezelésére alkalmas, serkenti a vérkeringést. Az alkáli hidrokarbonátos víz emésztőszervi, mozgásszervi megbetegedésekre kitűnő, fürdő és ivókúra egyaránt ajánlott. A kloridos víz bőrgyógyászati célokra, idegpályák rehabilitálására, reumás panaszokra kiváló.

A Ceglédi Termálfürdő vendégei számára olyan kényeztető és felüdítő wellness szolgáltatásokat kíván nyújtani, amelyek a test-lélek-szellem egyensúlyát hivatottak megteremteni. Stresszoldó programjainkat is kifejezetten a termálvíz áldásos tulajdonságára alapozzuk. Szolgáltatásainkat úgy hangoljuk össze, hogy azok vendégeink relaxációját, pihenését és feltöltődését maradéktalanul szolgálják.


Aterület természet adta lehetőségei, kellemes beépítettsége, ligetes, fás, nagytelkes, zöldutcás megjelenése nyugtatóan hat a látogatókra, a fürdő befogadóképessége nyáron 1300 fő, télen pedig 300 fő.

Ceglédi Termálfürdő és Szabadidő Központ

 

Ceglédi Termálfürdő és Szabadidő Központ

 

Aqua Centrum Csúszdapark

 

Az Aqua Centrum csúszdapark 2005-ben nyitotta meg kapuit 17 óriás csúszdájával. Az aquapark alapmotívuma egy középkori vár hangulatát idézi, mesés, játékos elemekkel. A "gyermek szigeten" sárkánycsúszda, gyermekcsúszdák találhatók, míg a vadfolyó, és a csőcsúszdák, zárt-, nyitott-, hullámforma csúszdák a felnőtt közönséget várják. Közös családi élményt a 4 sávos családi csúszda és a lassúfolyó- biztosítja. A legvakmerőbbek a kamikaze, a feketelyuk illetve a hagyma csúszdán tehetik próbára bátorságukat. Az Aqua Centrum extrém ajánlata az ingacsúszda, Magyarországon először!

Ceglédi Termálfürdő és Szabadidő Központ

 

Ceglédi Termálfürdő és Szabadidő Központ

 

Apartmanpark és Kemping

 

Az Apartmanpark és Kemping közvetlen a termálfürdő mellett nyitotta meg kapuját a vendégek előtt. A kempingben a számozott, árammal és részben ivóvíz, csatornacsatlakozással ellátott parcellákat zöld sövény választja el egymástól.

A kempingben élelmiszerbolt is működik. A modern, újonnan épült vizesblokkban a zuhanykabinok öltözőfülkével és ajtóval felszereltek. A vizesblokkban külön, a mozgássérültek részére kialakított helyiség áll rendelkezésre.

A kempingben 36 db modern, fűthető apartman épült, minden kényelemmel, konyhával, zuhannyal, WC-vel felszerelve. A vendégek kedvezményes áron vehetik igénybe a szomszédos termálfürdőt korlátozás nélküli átjárással.

 

Ceglédi Termálfürdő és Szabadidő Központ

 

Ceglédi Termálfürdő és Szabadidő Központ

 

TB (OEP)TÁMOGATOTT SZOLGÁLTATÁSOK

 

Ceglédet méltán nevezhetjük Pest megye egyik legkiválóbb termál adottságokkal rendelkező városának. A Ceglédi Gyógy- és Strandfürdő megteremtésének bázisát a több mint 1000 méteres mélységből feltörő 54°C-os termálvíz szolgáltatja, melyet 2004-ben gyógyvízzé nyilvánítottak.

Nátrium-klorid-hidrogénkarbonát, valamint fluorid és jodid gyógyvizek csoportjába tartozik, mely kiválóan alkalmas: mozgásszervi, reumatikus problémák kezelésére. A fürdőkúrák ingere az immunrendszer védekezőképességét is aktiválja.

 

A betegség jellegétől függetlenül - támogatással - naptári évenként két gyógykúra vehető igénybe. Egy kúrában legfeljebb négy különböző kezelést lehet rendelni. Az egyes fürdőgyógyászati kezelésfajtákat a főszabály szerint tizenöt alkalomra lehet elrendelni.

További felvilágosítás időpont egyeztetés, az 53/505-000/114 melléken.

 

Ceglédi Termálfürdő és Szabadidő Központ

 

Ceglédi Termálfürdő és Szabadidő Központ

 

Ceglédi Termálfürdő és Szabadidő Központ

 

Szeretettel várjuk gyógyulni és kikapcsolódni vágyó kedves vendégeinket.

 

« vissza


Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk