Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Átvette megbízólevelét

2022.04.21. 14:15 Rovat: Közélet | Forrás: www.cegled.hu
Átvette megbízólevelét

A Városháza dísztermében vette át képviselői megbízólevelét Földi László ma délelőtt. Az eseményen elmondta: meggyőződése, hogy az a munka, amit a parlamentben végeznek, az az itt élő több mint százezer ember érdekében történik.

 

(Fotó: Szokolai Attila)

"A választási kampánynak vége, és azt gondolom, hogy innentől kezdve a munkára kell koncentrálni, és nem arra, ami a kampány idején volt, hiszen én szeretnék ennek a több mint százezer embernek a Földije lenni. Nem csak annak a 28 ezernek, aki rám szavazott." - fogalmazott a képviselő.

 

Ezt követően megköszönte mindenkinek, aki elment a választás napján szavazni. "Külön köszönöm azoknak, akik a Fidesz-KDNP-re adták le a voksukat listán és engem választottak képviselőnek. Köszönöm a választási bizottság munkáját és azt a háttérmunkát, amit a hivatal, Dr. Diósgyőri Gitta címzetes főjegyző vezetésével végzett. Óriási munkát végeztek, mert nem csak a parlamenti választást kellett levezényelni, hanem ott volt a népszavazás is. Köszönöm azt a munkát, amit annak érdekében tettek, hogy ez a választás tisztán, a törvényeknek megfelelően menjen végbe."
 
 
Hozzátette: bízik abban, hogy nem fognak csalódni sem a ceglédiek, sem a választókerület többi kilenc településén élők a munkájában. "Igyekszem mindent megtenni annak érdekében, hogy ez a tíz település a következő négy évben megfelelően fejlődjön, haladjon és mindenki megelégedésére végezzük a munkánkat."
 

Mint ismert, Földi László negyedjére nyerte el a választók bizalmát Pest megye 12. számú választókerületében.

Értékelés: 0/0

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk