Ceglédinfo

Hír, program

Felemás hétvége a medencében

2019.02.05. 13:14 [szok] Rovat: Sport
(A kép illusztráció! / CTV)

A szombati napon felnőtt csapatunk hazai környezetben 16 órai kezdéssel fogadta a 3. helyen álló Vasas SC csapatát a férfi OB1/B bajnokság soron következő fordulójában. A Vasas SC ezen csapata két hete nyerte meg a nagyon rangos Komjáti kupát, így tudtuk, hogy nem egyszerű mérkőzés vár ránk.

Továbbá sajnos csapatunk egy felnőtt játékossal kevesebb lett, mivel a héten Bernula Gergő bejelentette, hogy tanulmányait Hollandiába folytatja, így a 14 játékosból 7 felnőtt játékos maradt, ezért hiányzó felnőtt játékosokat ifjúsági és serdülő játékosainkkal pótoljuk. A mérkőzésen a hősies játék ellenére vereséget szenvedtünk el. A meccsen Muth Dániel kitűnő játéka kiemelendő.


Ceglédi VSE - Vasas SC 9:10
Gólszerzők: Muth Dániel 4, Hajek Zsombor 3, Fekete Ákos (serdülő játékos), Simon Balázs


A hétvége folytatásaként vasárnap Kecskemétre látogatott országos fiú gyermek, serdülő, ifjúsági csapatunk.

Az első mérkőzést a serdülők játszották. A csapatban többen betegek voltak a héten illetve más elfoglaltság miatt nem szerepeltek a mérkőzésen, ennek ellenére akik játszottak minden megtettek a győzelem érdekében. Végig nagy csatában fej-fej mellett haladtak a csapatok. A rendes játékidőben döntetlen eredmény született. A büntetőkkel járó feszültséget a ceglédi fiatalok bírták jobban, így meglepetést okozva megérdemelt győzelmet arattak. Az egész csapat dicséretet érdemel.

 

KESI - Ceglédi VSE 14:16
Gólszerzők: Ecser Bence 5, Kiss Máté 4, Fekete Ákos 3, Tarbály Zoltán 2, Csáti Márton, Medveczki Gábor


A folytatásban gyermek csapatunk ugrott a medencébe, hogy megnehezítse a bajnokság élmezőnyéhez tartozó Kecskemét dolgát. A mérkőzés sajnos számunkra nem úgy kezdődött, ahogyan azt a megbeszélés alapján terveztük rengeteg hibát követünk el valamint fegyelmezetlen játékunknak köszönhetően ellenfelünk már az első negyedben tudtunkra adta, hogy ma nem nyerhetünk. A mérkőzésen sajnos voltak játékosaink, akik önmaguk árnyékaként játszottak.

 

KESI - Ceglédi VSE 17:4
Gólszerzők: Szendrei Dávid 4, Szabó Róbert, Medveczki Gábor


A hétvége lezárásaként ifjúsági csapatunk játszott a KESI korosztályos csapatával. A meccsen felejthető teljesítménnyel nyertünk. A győzelem elsősorban Bezzeg Marcell kitűnő védéseinek valamint Milus Dávid, Ecser Bence kiváló játékának volt köszönhető.

 

KESI - Ceglédi VSE 9:10
Gólszerzők: Milus Dávid 5, Ecser Bence 4, Nagy Dávid

 

Zám Attila

Értékelés: 5/1

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Hirdetésszervezés

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk