Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Sima CKE győzelem a Békés ellen

2021.02.22. 08:15 Rovat: Sport | Forrás: www.cegled.hu
Sima CKE győzelem a Békés ellen

A Békés gárdáját fogadtuk a Tiszavirág arénában. Az ellenfélnél Krisztics, nálunk Kovács Bálint hiányzott a keretből. A viharsarkiak bárkire veszélyesek, nagyon rapszodikus csapat, nem könnyű készülni belőlük. - a Ceglédi KE beszámolója

 

Az első félidő kiegyenlített küzdelmet hozott, hol egyik, hol másik csapat járt előbbre. Egy szerencsétlen mozdulat után az addig remekül játszó Nárai kapott a lábához, nem is tudott visszatérni a pályára már. Bemutatkozott viszont Charleston Dobbs és Gonda Zsombor is. Amerikai légiósunk támadásban még keresi önmagát, de az elsőre is látszik, hogy brutális atletikus képességekkel rendelkezik, lepattanózásban nem nagyon volt ellenfele. Zsombor személyében régi-új ismerőst köszönthettünk, ő tavalyi csonka szezonban is nálunk játszott. A tőle elvárt érett, okos játékot hozta.
Félidőben két ponttal vezettünk.
 
A harmadik játékrészben ritmust tudtunk váltani és folyamatosan húztunk el a Békéstől. Főleg Berkics Máté és Csákvári Csaba volt igazán elemében, de a most már szokásosnak mondható Fekete Viktor hárompontos özön is megérkezett. Az egész csapat dicséretet érdemel, mindenki beletette a munkát és kivette a részét a győzelemből.
 
Továbbra is vezetjük a Zöld- csoportot! Jövő héten egy könnyűnek éppen nem nevezhető túra vár ránk, utazunk Egerbe.
 
Végeredmény : CKE - Békés 100:72
 
Honti Viktor vezetőedző:
Első félidőben rosszul védtünk egy-két szituációt, ezen a második félidőben javítottunk. A jó védekezésből jött a jó ritmus!
Értékelés: 0/0

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk