Ceglédinfo

Hír, program

Nehéz mérkőzésen nyert a CKE

2020.12.25. 08:15 Rovat: Sport | Forrás: www.cegled.hu
Nehéz mérkőzésen nyert a CKE
Tudtuk, hogy nehéz lesz, na de ennyire? Pénteken este a Hódmezővásárhely csapatát fogadtuk a szolnoki Tiszavirág Arénában. - a Ceglédi KE Facebook oldalának beszámolója.

 

Mészáros Máté még a Nagykőrös elleni Hepp-kupa meccsen szedett össze egy kisebb sérülést, nem kockáztatott Honti Viktor, csak civilben foglalt helyet a kispadon.
 
Egész héten ellenfelünket elemeztük, becsülettel felkészültünk a játékukból. Az első percek tapogatózással teltek, keresték a fogást egymáson a csapatok. Nárai két remek támadás után is zsákolt, úgy nézett ki, hogy sikerül a magassági fölényünket érvényesíteni. A viharsarki csapat azonban nem adta fel, egyértelmű győzelmi szándékkal érkeztek eddig bevehetetlen várunkba. Megállás nélkül forgatta csapatát Tóth Tamás, hatalmas lelkesedéssel szálltak be a cserepadról is játékosai.
 
Az akarással hazai oldalon sem volt baj, csak sajnos rengeteg hiba illetve pontatlanság csúszott a játékba. Végig fej-fej mellett haladtak a csapatok, egyik sem tudott jelentősen ellépni a másiktól, a szünetre 5 pontos vendégelőnnyel mehettek pihenőre a játékosok.
 
A második félidő könyörtelen küzdelmet hozott, nem adta magát a Vásárhely és a fáradtságnak sem volt jele rajtuk.
 
A negyedik negyedben huszáros hajrát indított a hazai együttes, az addig mélyen tudása alatt játszó Hegedűs összeszedte magát és a pálya mindkét oldalán döntő faktorrá tudott válni. Mikor Tóth nagyjából kilenc méterről is betalált védővel a nyakában, talán akkor szakadt át a gát a csapatban és egy emberként ugrott talpra a kispad minden tagja. A legvégén Hegedűs szedett le egy védőlepattanót, odaütöttek neki, és egy pontos hazai előnynél dobhatott két büntetőt, az elsőt sikerült érvényesíteni, a második sajnos kimaradt, de a vendégek már nem tudtak betalálni az ellentámadásból. Így, ha nem is a legszebb, legjobb játékunkkal de emberfelettit küzdve sikerült otthon tartani a 2 pontot.
 
Idén már nem lesz több mérkőzésünk, legközelebb január 7-én utazunk Pápára egy szinten nagyon fontos rangadóra.
 
CKE - VÁSÁRHELYI KS 72:70
 
-Kép, forrás: cke facebook-
Értékelés: 0/0

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Hirdetésszervezés

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk