Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Az átfolyós vízmelegítővel nem csak gyorsan, de hatékonyan juthatunk melegvízhez. A technológiának köszönhetően kis helyet foglal, mégis szinte korlátlanul képes a melegvíz előállítására, ráadásul annak tárolására nem szükséges

2022.10.07. 12:26 Rovat: Gazdaság
Az átfolyós vízmelegítővel nem csak gyorsan, de hatékonyan juthatunk melegvízhez. A technológiának köszönhetően kis helyet foglal, mégis szinte korlátlanul képes a melegvíz előállítására, ráadásul annak tárolására nem szükséges kapacitással rendelkeznie. Lássuk, pontosan miért és kinek hasznos az átfolyós villanybojler használata.

Lássuk, pontosan miért és kinek hasznos az átfolyós villanybojler használata.

Az átfolyós vízmelegítő nem csak előállítja a melegvizet, hanem akkor teszi ezt, amikor valóban szükségünk is van rá. Elve szerint, azaz mivel nem tárolja a vizet, a szükséges időben, kellő hőfokon és mennyiségben juthatunk melegvízhez. Méretét tekintve kompakt, ennek ellenére azonban több helyiség vízellátását is biztosítani tudja.

 

 

Az átfolyós vízmelegítővel nem csak gyorsan, de hatékonyan juthatunk melegvízhez. A technológiának köszönhetően kis helyet foglal, mégis szinte korlátlanul képes a melegvíz előállítására, ráadásul annak tárolására nem szükséges kapacitással rendelkeznie. Lássuk, pontosan miért és kinek hasznos az átfolyós villanybojler használata.

 

 

Átfolyós vízmelegítő: a jolly joker

 

Az átfolyós vízmelegítő legnagyobb előnye mindezeken felül, hogy minimális hőveszteség lép fel a működés során, hiszen az előállított vizet azonnal fel is használjuk.

 

Lássuk hát az összes pozitívumot, ami miatt bátran állíthatjuk: sok háztartásban nyújt megfelelő megoldást, kényelmesen.

 

    1. Helytakarékos, kompakt megoldás

 

Kis méretének köszönhetően igazán praktikus, még a legkisebb lakásban is komfortosan elhelyezhető. Sőt! Kifejezetten jó megoldás lehet kisebb otthonokban is, hiszen nem csak kevés a készülék helyigénye, egyszerre több helyiségben is képes gondoskodni a vízellátásról. Ezáltal nem csak kényelmes, de helytakarékos megoldást is jelent. A berendezést mosogató vagy mosdókagyló közelében érdemes elhelyezni, a pontos helyét viszont szabadon megválaszthatjuk a lehetőségeink mentén.

 

    1. Akkor, amikor szükség van rá

 

Kis helyen elfér, de nagy mennyiségben képes előállítani a vizet pontosan akkor, amikor szükséges, így fürdéshez, zuhanyzáshoz is ideális. Ráadásul általában a hőfokban sem kell kompromisszumot kötnünk.

 

  1. Egyszerű telepíteni

 

Nem csupán a helyét találhatjuk meg könnyedén, de vélhetően a telepítéssel sem gyűlik meg a bajunk. Mivel elektromos csatlakozási pontra van szükség, ezért célszerű a hálózat közelében elhelyezni, és a beüzemelés során egyszerűen csak csatlakoztatni a hálózathoz.

 

Az előnyeinek köszönhetően (különösen a méretét tekintve) egy nyaralóba vagy irodába is megfelelő megoldás lehet, ráadásul az egyszerű telepítés még inkább segíti a sokrétű felhasználást. Több márka termékei közül válogathatunk, így biztosan megtaláljuk a számunkra ideális kinézetű és méretű melegítőt.

 

Mivel a tárolós bojlerektől eltérő elven működik, számolni érdemes azzal, hogy a spirális csőrendszeren áthaladva a víz könnyebben vagy gyorsabban okoz vízkövesedést, mely a rendszer működését kedvezőtlenül befolyásolja.

 

A fentieket összegezve elmondható, hogy stabil és megbízható megoldást jelent az átfolyós vízmelegítő a használati melegvíz előállításhoz, azonban a legtöbb háztartási készülékünkhöz hasonlóan, a könnyű telepítés és működtetés ellenére sem hanyagolható el a rendszeres és alapos karbantartás.

 

Értékelés: 5/1

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk