Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Klímaszerelésre van szüksége? Akkor ezekre figyeljen (X)

2020.10.20. 12:56 Rovat: Gazdaság
Klímaszerelésre van szüksége? Akkor ezekre figyeljen (X)

A munka és az iskola után a legtöbb időt otthonunkban töltjük. Egy fárasztó nap után szívesen helyezzük magunkat kényelembe otthon, hiszen csak így lehet kipihenni magunkat igazán. Sok dolog közrejátszhat abban, hogy milyen az otthon töltött idő minősége, így érdemes néhány dologra figyelni az ingatlanunkkal kapcsolatban.

Nem elég, ha megtaláljuk a tökéletes bútorokat, vagy ha a lehető legszebb színnel festjük ki a házat, bár kétségkívül ezeken is sok múlik. Az egyik legfontosabb tényező egy otthon szempontjából, hogy mindig optimális hőmérséklet legyen az egész ingatlanban. Ahogy nyáron felfrissítő érzés a tikkasztó kinti hőségből a hűvös helyiségekbe hazaérni, úgy télen alig várjuk, hogy fel tudjunk melegedni. Szerencsére egyik sem akadály a megfelelő klímaberendezéssel, aminek a segítségével könnyedén eldönthetjük és beállíthatjuk, hogy hány fok legyen a lakásunkban. Sokszor nem egyszerű megtalálni a megfelelő klímát, hiszen sok dologra kell figyelni a készülékvásárlás előtt A legelső döntés, amit meg kell hoznunk, hogy mi a célunk a klímával: hűteni, fűteni szeretnénk vagy esetleg mindkettő célra használnánk.. Fontos szempont, hogy mekkora teljesítményre képes az adott klíma, valamint képes-e energiatakarékos üzemmódban működni. Amennyiben ráleltünk az ideális készülékre, még nem vagyunk túl a nehezén, hiszen meg kell találni számára a tökéletes helyet az ingatlanon belül annak érdekében, hogy mindenhol ugyanolyan hőmérséklet legyen. Soha ne kezdjük el házilag felszerelni és beüzemelni a klímaberendezést, mindig szakemberekre kell bízni ezeket, különben nem biztos, hogy optimálisan és biztonságosan fog működni a berendezés, valamint a garancia is ugorhat.

 

A klímaszerelés egy plusz költséget jelent, éppen ezért nem árt, ha tudja, hogy pontosan miket tartalmaz pontosan az adott összeg (forrás: klimaszakaruhaz.hu). A linken található oldalra kattintva már most megnézheti, hogy milyen összegekkel számolhat, ha klímaszereléssel bíz meg minket. A standard klímaszerelési díj az alábbiakat tartalmazza: egy fal átütését, a külső és a belső egység beszerelését 3 méteren belül, a konzolok rögzítését, a kültéri egységek elhelyezését, 3 méteres csővezetéket, valamit a berendezés teljes telepítésétPlusz költséget fog jelenteni például több fal átütésevagy , ha a csővezetéket hosszabbítani kell, esetleg speciális rögzítő anyagok kellenek a klíma felszereléséhez. A felmérés során tapasztalt szakemberek fogják megmondani, hogy melyik klíma lenne a legjobb választás az adott ingatlanba, és hova kellene rakni, így megéri már a klímaválasztás szakaszában is szakember tanácsát kikérni.

 

Érdemes ellátogatnia a weboldalunkra, ugyanis széles választékunkban a legjobb klíma készülékek között böngészhet.  Bármilyen kérdés merülne fel Önben, keresse bizalommal az oldal munkatársait! Akkor is remek választás lesz ez az oldal, ha a régi, már elavult készülékét szeretné lecserélni egy modernebb és nagyobb teljesítményre képes darabra! Ne halogassa sokáig a klímavásárlást, hiszen közeledik a rossz idő és a fűtésszezon. Hozza meg minél előbb a döntést és akár már idén télen is megtapasztalhatja, hogy mennyire fel tudja melegíteni lakását a megfelelő klímaberendezés.  Nem szabad sajnálni a pénzt arra, hogy az Ön kezében legyen saját lakása hőmérsékletének irányítása. Legyen a kényelem az első helyen Önnél is!

Értékelés: 0/0

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk