Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Megtört a jég, nyertek férfi vízilabdázóink az OB/1 B-ben

2020.03.09. 11:37 Rovat: Sport | Forrás: www.cegled.hu
Megtört a jég, nyertek férfi vízilabdázóink az OB/1 B-ben

A hétvégén számos mérkőzést játszottak a CVSE vízilabdázói, utánpótlás és felnőtt mérkőzések is szerepeltek a programban.

 

A hétvégén folytatódott a bajnokság csapataink számára. A szombati napon először a Budapest Serdülő bajnokságban szereplő csapatunk ugrott a medencébe Százhalombattán a Sportliget SE ellen.

A találkozót végig kontrollálta a ceglédi csapat. A meccsen jellemző volt a jó védekezés és a pontos támadás befejezések, melynek köszönhetően nagy arányú győzelemmel hoztuk el a 3 pontot.

 

Ceglédi VSE - Sportliget S.E.   14:8

Gólszerzők: Keresztes Gábor 4, Hajdú Kornél 4, Kiss Máté 2, Soós Titusz 2, Szabó Róbert, Bencze Bátor

 

 

A szombati nap folytatásaként Budapest 2008-as gyermek bajnokságban szereplő csapatunk a Szőnyi úton a Kecskemét ellen játszotta soron következő találkozóját.

 

A mérkőzés első felében több hibát is vétettünk leginkább a lövések tekintetében, ami szorossá tette az eredményt. A meccsre való felkészülésben nem segített az sem, hogy többen nem tudták vállalni a szereplést betegség, vagy eltiltás miatt, ezért több fiatal játékossal egészültünk ki, akiknek viszont sikerült beépülni a csapatba. A mérkőzésen a 3. negyedtől viszont kijött a fizikális és technikai különbség, amivel magabiztosan nyertünk.

 

Ceglédi VSE - KESI  16:3

Gólszerzők: Szendrei Attila 7, Rétyi Roland 4, Bori Noel 3, Hugyi Zalán

 

 

 

A szombati napon továbbá medencébe ugrott a Budapest 2006-os gyermek bajnokságban szereplő csapatunk is hazai környezetben, akik a BVSC-Zugló II. csapatát fogadták. A találkozó nagyon nehezen indult, mert hibát hibára halmoztunk, ami abban nyilvánult meg legfőképpen, hogy kidolgozott helyzeteinket sorra elkönnyelműsködtük. A meccs második felére összeszedettebben játszottunk és kevesebb hibát vétetünk támadásban, így magabiztosan győzedelmeskedtünk.

 

Ceglédi VSE - BVSC-Zugló II  16:6

Gólszerzők: Fábián Olivér 4, Kecskeméti Koppány 4, Kakuk Ákos 3, Gujka Dominik 2, Farkas Zalán 2, Banai Máté

 

 

A nap zárásaként felnőtt férfi OB1/B-s csapatunk Budapesten az Oázis SC. ellen játszotta következő bajnoki mérkőzését, aminek kimenetele létfontosságú volt számunkra az alapszakaszt követően a rájátszásban.

 

A találkozón végre megtört a jég. A csapat elérte szezonbeli első győzelmét. A jó kezdés után a játékosok elhitték, hogy tudnak nyerni, igaz hibákkal, de fegyelmezett játékkal és nagy küzdeni akarással sikerült a 3 pontot a direkt rivális otthonából elhozni.

 

Oázis SC - Ceglédi VSE  8:11

Gólszerzők: Simon Gábor 3, Pataki Gergely 3, Simon Balázs 2, Tószegi Zoltán, Fekete Ákos, Tapasztó László

 

 

A hétvége folytatásaként a vasárnap országos fiú utánpótlás csapataink Békéscsabára látogattak.

Az első mérkőzést serdülő csapatunk játszotta le. A mai napon a szerencsésebb csapat a Békéscsaba volt. A meccsen sok helyzet maradt ki ceglédi oldalon. A játékosok kivétel nélkül dicséretet érdemelnek.

 

Békéscsaba - Ceglédi VSE  12:8

Gólszerzők: Fekete Ákos 3, Kiss Máté 2, Keresztes Gábor, Szabó Róbert, Medveczki Gábor

 

 

A serdülő meccset követően gyermek csapatunk ugrott a medencébe, ahol nehéz dolgunk volt, mert védekezésünk szinte egyelő volt a nullával és sok olyan gólt kaptunk, ami összpontosítással elkerülhető lett volna. A játékunkra a mérkőzés egészében szinte jellemző volt a fegyelmezetlenség és helyzeteink elkönnyelműsködése, mellyel ténylegesen magunknak nehezítettük meg a dolgunkat.

 

 

Békéscsaba - Ceglédi VSE  10:11

Gólszerzők: Csáthy Dániel 4, Szabó Róbert 2, Hajdú Kornél 2, Soós Titusz 2, Kakuk Ákos

 

 

Az utolsó mérkőzést ifjúsági csapatunk játszotta, ahol döntetlen eredmény után büntetőkkel maradtunk alul. Ma nem is érdemeltünk mást a hozzáállásbeli problémák miatt. Meg kell tanulni, hogy az eredmények nem jönnek maguktól, ezért nap mint nap mindenkinek sokat, keményen, fegyelmezetten kell dolgozni.

 

Békéscsaba - Ceglédi VSE 12:11

Gólszerzők: Milus Dávid 3, Ecser Bence 3, Tószegi Zoltán 2, Korb Zsombor, Forgó Martin, Tarbály Zoltán

 

 

-Zám Attila-

Értékelés: 0/0

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk