Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Ceglédi KE győzelem a Pápa ellen

2020.03.02. 12:53 Rovat: Sport | Forrás: www.cegled.hu
Ceglédi KE győzelem a Pápa ellen

Ceglédi KE 79 : 74 Concordia Motax KC Pápa

 

« A képtár megtekintéséhez kattintson a kisképre!

 

 

Vissza a rendes kerékvágásba ....

 

Az elmúlt hetek viszontagságai és nehézségei után fogadtuk a negyedik helyezett Pápa csapatát. Az utánpótlás meccset ellentmondást nem tűrő magabiztossággal hozták le fiataljaink, leginkább a Czigelmajer, Józsa , Piukovics Andó négyes villogott, de az egész csapat dicséretet érdemel, a szezon talán legjobb játékát mutatták be a fiúk!

 

A felnőtt meccs előtt derült ki, hogy Fekete Viktor sérülése nem jött rendbe, Darrell Miller viszont ott volt a keretben. Az átigazolási időszak utolsó pillanataiban sikerült megszereznünk két új játékost is, nevesítve Gonda Zsombort, illetve Tökölyi Kornélt, velük még tovább mélyült az amúgy is masszív rotációnk. Kornél még nem, de Zsombi már Vavra András vezetőedző rendelkezésére tudott állni.

 

Idegesen kezdett a csapatunk, kerestük a ritmust, sajnos nem sok sikerrel. A Pápa nagyon szépen játszotta a saját játékát, gyakorlatilag minden támadásból sikerült pontokat szerezniük. Küzdöttünk, hajtottunk minden labdáért, visszajöttünk a meccsbe, aztán a szünet előtt jött megint egy érthetetlen összeomlás, 9 pontos vendég vezetéssel mehettek az öltözőbe a csapatok.

 

A második félidőre egy új Cegléd jött ki, egy pillanat alatt megváltozott a játék képe. Tóth, Hegedűs és Miller is extrát hozott támadásban, védekezésben pedig csatlakozott hozzájuk Csákvári és Piukovics is. Átvettük a vezetést és újra nyílt lett a mérkőzés. A végén pár játékvezetői ítélet is borzolta a kedélyeket, sajnos ezek leginkább minket zavartak meg, de ha kis szerencsével is, mi jöttünk ki jobban a meccs végi büntetőpárbajból, így győztes meccsel a hátunk mögött készülhetünk a szezon talán legfontosabb ütközetére, a Pécs ellen.

 

Köszönjük szépen a buzdítást szurkolóinknak, Ők is kellettek a győzelemhez!

 

Várunk mindenkit nagyon sok szeretettel szombaton 18 órától a sporiban, ahol a győzelem már majdnem biztosan az alapszakasz elsőséget jelentené!

 

-Kalmár Bálint-

-Fotó: Madlen Gusztáv-

Értékelés: 0/0

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk