Ceglédinfo
  • Az Eötvös Cirkusz Cegléden
  • Az Eötvös Cirkusz Cegléden
  • Jerzsele Katalin
  • Az Eötvös Cirkusz Cegléden
  • Az Eötvös Cirkusz Cegléden
  • Az Eötvös Cirkusz Cegléden
  • Az Eötvös Cirkusz Cegléden

Hír, program

Trafókat akartak eltulajdonítani - Letartóztatták őket

2019.05.11. 14:40 [szok] Rovat: Kékfény
Fotó: police.hu

A ceglédi és a nagykőrösi rendőrök együttműködve azonosították és fogták el azt a három nagykőrösi lakost, akik Cegléd és Nagykőrös területén több alkalommal trafókat kíséreltek meg eltulajdonítani.

A nyomozás adatai szerint K. Edina, K. Sándor és B. Dávid 2019. április 30-án 5 óra 15 perc körül Újszilvás, Abonyi úton egy villanyoszlopra felszerelt trafót a tartóoszlopról lerántották, azzal a szándékkal, hogy azt a helyszínen szétszereljék, és a benne lévő réz alkatrészeket eltulajdonítsák. A tartály zárófedelének lebontása során a cselekmény elkövetését egy mezőőr megzavarta, így a két férfi és a nő a helyszínről személygépkocsival elmenekült. A nagykőrösi és a ceglédi rendőrök az ügyben végzett adatgyűjtés alapján azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőit. K. Edinát és K. Sándort nagykőrösi tartózkodási helyükön 2019. május 7-én reggel a rendőrök elfogták, és a Ceglédi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették őket, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amelyet az illetékes járásbíróság 2019. május 9-én elrendelt.

 

A nyomozók megállapították továbbá, hogy a három gyanúsított Cegléd és Nagykőrös területén, további három esetben kísérelt meg trafókat eltulajdonítani, ezzel több millió forintos kárt okozva a közműszolgáltatónak. A feltételezett elkövetők harmadik társa, a 26 éves B. Dávid a Bács-Kiskun Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben tölti jogerősen kiszabott börtönbüntetését, a nyomozók őt is gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben. A három nagykőrösi lakos ellen a Ceglédi Rendőrkapitányság lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást. 

 

Forrás: police.hu

Értékelés: 4.5/2

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Hirdetésszervezés
Az Eötvös Cirkusz Cegléden

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk