Ceglédinfo

Hír, program

Drámai mérkőzésen egy pont a Dorog ellen

2019.03.11. 12:25 [szok] Rovat: Sport
Ceglédi VSE - Dorog 2-2 (2019. 03. 10.)

Szitáló esőben, nagy akarattal játszott ma a csapat a Malomtó szélen, de ez csak egy pontra volt elég a Dorog ellen. Kőházi Ádám tudósítása.

 

⇦ A képtár megtekintéséhez kattintson a kisképre!

A mérkőzés elején ismerkedtek egymással a csapatok, mi birtokoltuk többet a labdát, de helyzet nem alakult ki a kapuk előtt az első percekben. A 12. percben írhattuk fel az első helyzetet. Hátul eladtuk a labdát, ez után jutott lövéshez a vendégek játékosa, aki oldalról az oldalhálóba rúgta a labdát.

Nem sokkal később sajnos a vezetést is megszerezte a Dorog. Egy gyorsan elvégzett szabadrúgás után jött egy beadás a bal oldalról, amit a hosszú oldalon érkező csapattárs fejelt vissza középre, ott pedig a vendégek egyik középpályása fejelte a kapunkba. 0:1

A gól után továbbra is mi birtokoltuk a labdát, majd az egyik komolyabb helyzetünk is megérkezett. Szabadrúgás után Oldal fejelt, de a labda a kapusé lett. Valamivel később Sigér lövése ment fölé. Újabb pár perccel később érdekes szituáció alakult ki a vendégek kapuja előtt. A dorogi védő Földit találta telibe, miután játékosunk elfejelte a labdát, mindenki büntetőt reklamált, de a játékvezető sípja néma maradt.

A félidő utolsó tíz percének elején Oldal lőhetett ígéretes helyzetben, de ismét védeni tudott a Dorog kapusa. Sokat dolgozott a csapat az első játékrészben, de nem sikerült gólt szereznünk, ezzel egyenlíteni.

A második félidő elején azonban szinte egyből megérett a sok munka gyümölcse, a fiatal Varjas talált a kapuba Sigér passza után. 1:1

Nem sokkal később egy lövést kellett Mursitsnak megfognia, de nem okozott fejfájást. Nem úgy, mint az utána következő percek. Farkas becsúszva nagyszerűen szerelt a tizenhatosunknál, a játékvezető pedig szabadrúgást fújt. Annak ellenére, hogy a partjelző előtt történt esetnél az asszisztens nem jelzett szabálytalanságot. Ez volt a második számunkra nagyon kedvezőtlen ítélet a mérkőzésen. A veszélyes szabadrúgást ugyan szögletre mentettük, de a sarokrúgásból ismét gólt szerzett a Dorog. 1:2

Ettől sem rogyott össze a csapat, mentünk előre, az ellenfél sokat faltolt, de a pontrúgásokból nem alakultak ki nagy helyzetek. A 79. percben aztán a sokadik dorogi szabálytalanságnál egyből villant a piros a vendégek játékosának, így az utolsó percekben emberelőnyben játszhattunk. Ahogy kell a piros után szinte azonnal egy szöglet után gólt szereztünk, Kárász fejelt a kapuba! 2:2

Nyomott tovább a csapat és mindent megtett, hogy megfordítsa a találkozót, miután második alkalommal is egyenlíteni tudott. A Dorog csak akkor jött át a mi térfelünkre, ha valaki előre bombázta a labdát, de akkor sem igazán vertek ott tábort. De hiába Sigér lövése, vagy Wild számtalan beadása, sajnos nem találtunk a kapuba. A legnagyobb lehetőség talán a 91. percben adódott, amikor úgy 17-18 méterről jutottunk szabadrúgáshoz, de Oldal lövése a kapu fölé tekeredett.

Nem sikerült tehát megnyerni a mérkőzést, de mindenképpen jár a taps a csapatnak, akik ma megmutatták, hogy nagyon keményen tudnak küzdeni. Ebben a szemléletben kell tovább menni és jönni fog a győzelem is!

Kezdőcsapat:
Mursits - Kárász, Póti, Farkas, Fejes - Pallagi - Sigér, Varjas - Lukács, Oldal, Földi

Cserék:
Földi helyett Rétyi
Pallagi - Csirmaz
Lukács helyett Wild

Gól:
Varjas, Kárász

 

Fotó: Kisfaludi István

Értékelés: 1.63/8

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Hirdetésszervezés

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk