Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Köszönjük, Bajnok!

2021.06.17. 08:15 Rovat: Sport | Forrás: www.cegled.hu
Köszönjük, Bajnok!

A budapesti judo világbajnokság döntős mérkőzések rajtja előtt megható ünnepségre került sor, Marius L. Vizer, a Nemzetközi Judo Szövetség elnöke és Dr. Tóth László, a Magyar Judo Szövetség elnöke köszöntötte Ungvári Miklóst, aki negyven esztendősen pályafutása utolsó világbajnokságán vett részt - versenyzőként.

 

(Fotók: Fotó: MJSZ, Horváth György)

"Kedves Miklós, szeretnék gratulálni kitűnő karrieredhez, az összes szép sikeredhez, és sok szerencsét kívánok ahhoz, amivel foglalkozni fogsz. De őszintén remélem, hogy a judo mellett maradsz a jövőben is" - mondta Marius L. Vizer, aki a sportág alapítójáról, Kano Dzsigoro professzorról készült Herendi Porcelán szobrot nyújtotta át a Bajnoknak.

 

Ungvári Miklós köszöntésére a teljes magyar válogatott tagjai - versenyzők, edzők, segítők - a színpadra vonultak, és vastapssal köszöntötték a ceglédi sportolót.

 

Köszönjük, Bajnok!

 

Ungi káprázatos pályafutása során csaknem két évtizeden át szerepelt a világ élvonalában, rengeteg sikert ért el, olimpiai ezüstérmes, háromszoros világbajnoki bronzérmes, háromszoros Európa-bajnok lett, és még számtalan érmet hozott haza a nemzetközi viadalokról, de sportemberi nagyságával, közvetlenségével ugyancsak kivívta sporttársai, ellenfelei és a nagyközönség elismerését is.

Miki, nagyon köszönünk mindent!

De tényleg ne menj messzire, itt van rád szükség!
 
(judoinfo.hu)
Értékelés: 5/1

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk