Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Kijárási lebukás

2021.05.02. 10:15 Rovat: Kékfény | Forrás: www.cegled.hu
Fotók: police.hu

A helyszíni bírság lett a legkisebb gondja annak a három férfinek, akiket lopással gyanúsítanak a ceglédi rendőrök. A tulajdonosok még azelőtt visszakapták értékeiket, hogy észrevették volna hiányukat.

Az éj leple alatt kerékpárt toló férfit igazoltattak a ceglédi rendőrök 2021. április 28-án éjfél után. A gépkocsizó járőrszolgálatot ellátó páros egyik tagja a tilosban járó, állítása szerint barátjától hazafelé tartó férfit bírságolta, társa egy közelben észrevett babakocsis kupacot kezdett közelebbről szemügyre venni. Az éjszakai séta és a járda mellett összehordott, furcsa kupac egy irányba kezdte terelni a járőrök gondolatait - mint később kiderült, a helyes irányba.

 

A helyszínre kért megerősítő egység nem sokkal később a kerékpáros férfi cimboráit is megtalálta, egy bokorban lapultak. A két 18 éves férfit, valamint 16 éves társukat előállították, a talált tárgyakat lefoglalták.

 

Kijárási lebukás

 

Elszámoltatásukkor tisztult a kép, egy lopott cuccokkal hazafelé tartó társaság tagjait kapták el. A 18 éves V. Milán, és J. Zoltán, valamint nyársapáti illetőségű fiatalkorú társuk egy társasházban jártak, mielőtt belebotlottak a járőröző rendőrökbe. Mindegyik a másikra mutogatott, de erős a gyanú, hogy egy Rákóczi úti lépcsőházba bejutva mindent felnyaláboltak, ami a kezük ügyébe került: babakocsit, gyerektriciklit, tortagyertyát, művirágot, játéklabdát, hipót, fadobozt, kukát, karácsonyfadíszt, egy pár cipőt, képkeretet.

 

A két férfi, valamint fiatalkorú társuk ellen lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.

 

(police.hu)

Értékelés: 4/1

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk