Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Hogyan viseljük a női slim fit farmert?

2021.04.20. 15:57 Rovat: Kultúra
Hogyan viseljük a női slim fit farmert?

A slim fit szabás továbbra is hatalmas divat a farmerek világában, nem árt azonban tudni, kinek ajánlott a szűk, egyenes szárú megoldás viselése. A legfontosabb természetesen az, hogy jól érezd magad az adott típusban, de akad azért néhány szabály, amely arra vonatkozik, hogy valóban jól is álljon neked egy slim fit modell.

Mit jelent a slim fit fazon?

 

A slim fit kifejezés tulajdonképpen a karcsúsított szó nemzetközi megfelelője, ám ezt a kijelentést árnyalni kell. Ugyanúgy karcsú fazonnak tűnhet például a bootcut, amelynek azonban a szára kiszélesedik, valamint a skinny és super skinny, amelyek a test vonalát követik, rátapadnak. Ezzel szemben a slim fit kialakítás a szűk és egyenes szárú nadrágot jelöli, ami azért lett egy generáció kedvence, mert egyszerre valósítja meg a kényelmes megjelenést, illetve a divatos, csinos kinézetet. A slim fit farmer ezért 2021-ben is az egyik legnépszerűbb fazon - egészen biztosan jön majd szembe ilyen veled az utcán egy hosszabb séta alkalmával. Érdemes megfigyelned, hogyan áll másoknak ez a modell, ez alapján eldöntheted, szükséged van-e neked is egy slim fit farmerre. Ha az interneten inspirálódnál, nézz szét itt: https://www.bolf.hu/hun_m_Noi-ruhazat_Nadragok_Farmer-13017.html

 

Kinek áll jól a slim fit?

 

A slim fit kialakítás előnye, hogy megnyújtja az alakot, így elsősorban azoknak érdemes kipróbálnia, akiknek ilyen célja van az öltözködéssel. Természetesen a vékony, sportos alkatú nők számára tökéletes választás, de ez nem meglepetés, hiszen egy tökéletes alakon a legtöbb farmernadrág jól mutat. A slim fit kiemeli az alakot, az izmokat, a lábakra helyezi a fókusz, így az, akinek ez a terve egy szett összeállításakor, bátran nyúljon a slim fit fazonhoz.

 

Tökéletes méretre lesz szükség

 

A slim fit farmer a deréktól a bokáig követi a test vonalát, viszont azzal, hogy a farmer erősebb anyag, elrejti például a narancsbőrt, amit a leggings megmutat. Mivel farmerről beszélünk, egy slim fit modell arra is alkalmas, hogy "összetartsa" a lábakat, azaz szebbé teszi a formákat. Ehhez persze az kell, hogy a méreteket tekintve a tökéleteset válasszunk, hiszen egy túl kicsi modellbe nem férünk majd bele, olyan szűk lesz, egy túl nagy pedig lötyög rajtunk, azaz éppen a lényegét veszíti el. A színválasztás ebből a szempontból nem kiemelkedően fontos, ám a klasszikus kéket és sötétkéket úgysem múlhatja felül semmi.

 

Nem csak a vékonyaknak jó választás

 

Vannak azonban olyan hölgyek, akiknek nem tökéletes az alkatuk, sőt biztos, hogy ők vannak többen. Számukra tabu lenne a slim fit fazon? Semmiképpen! Egy molettebb alkat esetén is fel lehet venni ezt a típust, ha jól érezzük magunkat benne, ám az összképre, a többi ruhaarabra is figyelni kell. A slim fit farmer mellé hordott bővebb, csípőig érő felső például tökéletes párosítás, kellemes kontrasztot, megnyerő megjelenést biztosít. A vékonyabb nők számára több a lehetőség, választhatnak például magasabb derekú slim fit farmert, amelyben betűrnek egy szűk pólót, ezzel a teljes testüket kiemelik.

 

(Szponzorált megjelenés)

Értékelés: 5/1

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk