Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Megvan az idei első győzelem

2021.03.23. 08:15 Rovat: Sport | Forrás: www.cegled.hu
Megvan az idei első győzelem

Igazi futball időben, kicsit erős szélben fogadhattuk a DVSC második csapatát a Malomtó szélen.

Igazi futball időben, kicsit erős szélben fogadhattuk a DVSC második csapatát a Malomtó szélen.

Aktívan kezdtük a találkozót, a 4. percben Markó eresztett meg egy lövést, de ez még nagyon fölé ment. Majd egy perccel később Laczkó tört be nagyszerűen a jobb oldalon, az éles beadását a kapus ütötte ki az érkező támadónk elől.

A folytatásban leginkább a mezőnyben zajlott a játék, bár volt néhány veszélyes támadásunk, azokba rendszerint hiba csúszott. A félidő hátralévő részében a két hazai és egy vendég lehetőséget jegyezhettünk fel a komolyabb próbálkozások listájára. A 21. percben Takács szöglete után Szabó fejelhetett viszonylag tisztán, de nagyon fölé megy a fejes. A 35. percben aztán szinte a semmiből vezetést szerzett a kis Loki. Furán és egyben veszélyesen pattan a labda a kapunk előterében a vendég játékoshoz, aki szintén nem találta el a játékszert, de a labda még is életveszélyesen pörgött a gólvonalunk felé, de végül megúsztuk a szituációt. 

A 44. percben Markó lényegében lezárta az első félidőt. Az első játékrész legszebb támadását vezettük, aminek a végén csapatkapitányunk lőhetett jó 12-13 méterről, de a kapus nagyot védett, így megóvta kapuját a góltól.

Bíztunk benne, hogy a második játékrészben több veszélyes akciót tudunk vezetni, aminek a végén helyzeteknek, góloknak örülhetünk.

De nem így indult a második 45 perc, a csapatunk mintha az öltőzben maradt volna, a Debrecen több veszélyes akciót vezetett az első percekben. Ezeket szerencsére megúsztuk, majd kiegyenlítetté vált a játék és mi is újra veszélyes támadásokat vezettünk.

A 71. percben volt az első komolyabb lehetőségünk a második féldiőben, ekkor Takács durrantott fölé egy visszagurított labdát, majd a 73. percben a vendégek játékosa fejelt fölé egy szabadrúgás után. 

A 76. percben aztán újra rajtunk volt a sor. Laczkót 25 méterre a kaputól felrúgták, Takács szabadrúgása ugyan a sorfalfról szögletre pattant, de a sarokrúgásra nagyszerűen érkezett a csereként beállt Pleszkán és a kapuba bóintott! 1:0

Még egy veszélyes lehetőség volt a mérkőzésen, Papp nagyszerű szólója után Markónak gurított vissza a tizenhatoson belül, a de a labda egy védőt talált telibe.

Nehéz, küzdelmes mérkőzés volt, de sikerült megszerezni a nagyon fontos három pontot!

Ceglédi VSE - DVSC II
1:0


Kezdőcsapat:
Mikler - Bagó, Tóth D., Szabó, Polyák, Markó, Kuti, Takács, Papp, Laczkó, Damásdi

Gól:
Pleszkán ('76. p.)

Értékelés: 0/0

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk