Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Férfi kosárlabda: Már az első negyedben eldőlt

2021.03.18. 08:15 Rovat: Sport | Forrás: www.cegled.hu
Férfi kosárlabda: Már az első negyedben eldőlt

Az őszi fordulóban meglepően nagy ellenállásba ütköztünk a Pénzügyőr csapata ellen, így most sem vehettük készpénznek a sikert. - kezdi beszámolóját a Ceglédi KE Facebook oldala

 

A hosszabb ideje maródi Nárai Bence mellé sajnos az utóbbi időben extrát játszó Berkics Màté is feliratkozott a sérült listára.
 
A tragikus hirtelenséggel elhunyt Lővei László játékvezető tiszteletére egy perces gyásszünettel kezdődött a mérkőzés. Egyesületünk ezúton is őszinte részvétét fejezi ki a családja felé..
A feldobás után gyakorlatilag az első percben eldőlt a találkozó, csapatkapitányunk, Tóth Zoltán vezérletével mondhatni sokkoltuk a hazaiakat.
 
Az egész csapat átérezte a mérkőzés fontosságát és az első perctől kezdve koncentrálva, jól kosárlabdázott.
 
A nagyszünetre megnyugtató, húsz pont feletti különbséggel mehettünk.
Az törvényszerű volt, hogy a kimagasló dobószázalékunkat nem fogjuk tudni a meccs végéig tartani, így a különbség nem nőtt tovább, de nem is csökkent. Csúszott pár hiba az összjátékba, de ma ez is belefért, abszolút megérdemelt és nagy különbségű győzelmet arattunk!
 
Folytatás jövő héten pénteken a Tiszavirág Arénában, ahol azt a Győrt fogadjuk, akik ellen csak hosszabbításban tudtunk nyerni decemberben.
 
Sajnos sem az előképes közvetítés, sem a statisztika sem működött, így a legjobb dobóink listáját csak holnap tudjuk közzé tenni.. 
	</div>
<div class=
Értékelés: 0/0

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

Térségi Adattár

Régi honlapunk