Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Az erő a magyar triálosokkal van

2020.07.28. 16:15 Rovat: Sport | Forrás: www.cegled.hu
Fotó: csupasport.hu
A bringaszezon a triálosoknak is beindult, a szlovákiai Poprádon magyar sikernek is örülhettünk. Hegedűs László öt év után bronzéremmel tért vissza a versenyzéshez, és a ceglédi triál park létrejöttében is segített. A csupasport.hu írása.

Öt évvel ezelőtt Hegedűs László úgy döntött, hogy erejét nem az élsportra, hanem beinduló vállalkozásaira tartalékolja, így nem maradt sem ideje, sem energiája, hogy teljes odaadással a versenyekre készüljön. A járványhelyzet azonban változást hozott.

 

Mi motiválta, hogy újra versenyen induljon?


Őszintén szólva mindig rajongtam a versenyzésért és hosszú éveken keresztül csak az hajtott, hogy ott legyek a világ legjobbjai között. Aki egyszer megkedveli a versenysportot, akkor is vágyakozik rá, amikor már az élet más területeire kerül a fókusz. Számomra az egyik és talán az egyetlen pozitív dolog a Covid-időszak alatt az volt, hogy újra annyit edzhettem, mint amikor élsportoló voltam. Ez meg is látszott a teljesítményemen, olyan eredmények sikerültek magasugrásban, amik korábban nem. Ekkor jött egy meghívás a poprádi C1 besorolású nemzetközi versenyre és úgy éreztem, újra mennem kell.

A formám nagyszerű volt, és nagyon szerettem volna újra találkozni a nemzetközi mezőnnyel, így elindítottam a nevezést, ahonnan már nem volt visszaút!

Milyen érzés volt újra versenyezni?


Nagyon hiányzott és végre újra átélhettem az örömeit és persze stresszes pillanatait, hiszen aki élversenyző, annak mind a kettőből jut bőven.

 

Mennyire érződött a mezőnyön a néhány hónapos kihagyás?


A verseny nagyszerű és nagyon színvonalas is volt egyben. Egy triálparkban rendezték, ahol gyakorlatilag minden akadálytípussal találkozhattunk. A mezőny nagy része kiváló formában volt, hiszen a legtöbben az edzésekre fektették a hangsúlyt ebben az időszakban.

 

A teljes írás itt olvasható.

Értékelés: 0/0

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk