Ceglédinfo

Hír, program

Nyitásra készen

2020.05.21. 18:15 Rovat: Közélet | Forrás: www.cegled.hu
Nyitásra készen

Minden készen áll arra, hogy a tervek szerint május 30-án kinyisson a Ceglédi Termálfürdő. A Budai úti strandon egyelőre csak a kinti, szabadtéri részt lehet használni.

 

« A képtár megtekintéséhez kattintson a kisképre!

 

Ma délelőtt dr. Csáky András is megtekintette, hogyan várják az oda látogatókat. A helyszíni bejáráson a polgármester elmondta: bízik benne, hogy hamarosan meg fog telni a strand élettel, hiszen jól halad a felkészülés arra, hogy vendégeket fogadjon a fürdő. Mint mondta: mindenkit arra biztat, hogy bátran menjen és éljen ezzel a lehetőséggel. Hozzátette: a víz klórral kezelt, ami önmagában olyan vírusölő hatással bír, hogy vírus veszély nem áll fenn. "Ezért mondom bátran, orvosként is, hogy nyugodtan jöjjenek, ne féljenek, érezzék jól magukat, használjuk ki a lehetőséget és bízom benne, hogy ehhez az idő is a mi oldalunkra fog állni."

 

A kialakult helyzetre való tekintettel pedig azzal számolnak, hogy sokan belföldön tervezik a nyaralásukat. "Úgy gondolom, hogy ha valaki veszi a fáradtságot és körülnéz kis hazánkban, akkor rá fog jönni, hogy hihetetlenül sok olyan hely van, amit még nem ismerünk, ami legalább annyira szép, ha nem szebb, mint bármelyik külföldi üdülőhely." - fogalmazott dr. Csáky András.

 

"Jelenleg 90% feletti a felkészültségi szintünk, a medencék teljesen fel vannak töltve, a holnapi napon pedig az ÁNTSZ ellenőrzésünk fog lezajlani, valamint a vízminta vételezés. Ezeknek az eredményétől függően május 30-án, 9 órakor meg fogjuk tudni nyitni a kapukat." - tájékoztatott a Ceglédi Termálfürdő Kft. ügyvezetője, Szűcs Ádám.

 

(Fotó: Szokolai)

Értékelés: 0/0

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Aktuális programok

Hirdetésszervezés

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk