Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

CVSE vereség Erzsébeten

2019.11.21. 10:32 Rovat: Sport
 
Fotó: cegledisport.hu

Ceglédi VSE vereséget hozott a labdarúgó NB III. 15. fordulója. A Cegléd a XX. kerületi ESMTK otthonában maradt elul egy góllal. Kőházi Ádám tudósítása.

Nehéz mérkőzésre számítottunk a masszív ESMTK ellen és az erős szél is megnehezítette mindkét csapat játékát a mai napon.

 

Aktívabban kezdtük a mérkőzést, már a harmadik percben veszélyeztettünk két pontrúgásból, sőt a folytatásban is nekünk voltak lehetőségeink. De az első komoly helyzet még is a hazai csapaté volt a 28. percben, amikor egy szabadrúgást ütött ki Tulipán a rövid alsó sarokból.

 

A folytatásban is próbálkoztunk, mentünk előre, de komoly helyzetekről nem beszélhettünk, a mérkőzés kiegyenlített volt. Érezhető volt, hogy egy gól eldöntheti a három pont sorsát.

 

A második játékrész nem indult jól, a 49. percben szorított helyzetben kapott egy passzt Tulipán, aki nem is tudta jól kirúgni a labdát, a vendégek játékosát találta meg, aki egyből kapura rúgott és be is talált. 1:0

 

A gól után próbálkoztunk tovább, de sok volt a pontatlanság a játékunkban, így nem tudtunk komoly lehetőséget kialakítani, a hazai csapat pedig veszélyes ellentámadásokat vezetett. Nem nagyon volt benne a játékunkban a gól. A 78. percben mégis nagy lehetőségünk adódott a pontszerzésre. Szép támadást vezettünk, majd a végén a tizenhatoson belül hátulról buktatták a játékosunkat. A megítélt büntetőt Lukács vállalta el, nem is rúgta rosszul, de a kapus odaért a kapufa mellé érkező labdához és kivédte a tizenegyest.

 

Ezután már nem igazán volt helyzetünk, sőt a vendégek több alkalommal is lezárhatták volna a találkozót, de Tulipán a 85., illetve a 89. percben is nagyot védett. Maradt az egy gólós hazai előny, ami három pontot jelentett a lefújást követően a piros-fehér csapatnak.

 

ESMTK - Ceglédi VSE 1:0

 

Kezdőcsapat:
Tulipán - Bagó, Szász, Bodó, Pesti - Markó, Juhász, Takács - Kun,
Szilágyi, Lukács

Cserék:
Juhász helyén Kovács

Értékelés: 5/1

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk