Ceglédinfo
Covid teszt 24 órán belül

Hír, program

Vízilabda eredmények

2019.02.18. 10:21 Rovat: Sport
(A kép illusztráció! / Fotó: CTV)

A hétvégét a pénteki napon felnőtt csapatunk nyitotta meg, hazai környezetben fogadta a Székesfehérvár csapatát továbbá szombaton és vasárnap idegenben játszottak utánpótlás fiú csapataink.

A pénteki napon felnőtt férfi OB1/B-s csapatunk az esti órákba ugrott a medencébe a Székesfehérvár csapata ellen. A mérkőzés végig szoros volt és kiélezett, felváltva estek a gólok, de sajnos a meccs végé előtt nem sokkal ellenfelünk megszerezte a vezetést, amire már nem jutott időnk válaszolni, így egy gólos vereséget szenvedtünk.

 

Ceglédi VSE - Fehérvár VSE 10:11
Gólszerzők: Simon Gábor 4, Muth Dániel 2, Milus Dávid 2, Hajek Zsombor, Ujházi Andor

 

A szombati napon folyatatásként a területi budapesti bajnokságban szereplő 2007 és 2005 csapatuk Budapesten vendégszerepelt. A Königh György 2007 gyermek bajnokságban szereplő csapatunk az YBL WPC csapata ellen játszotta soron következő mérkőzését. A meccsen sajnos vereséget szenvedtünk el, amit csak magunknak köszönhetünk, nem volt meg bennünk a kellő győzni akarás. Fizikálisan nem volt erősebb az ellenfél de mi hagytuk hogy átvegyék az irányítás. Remélem ez a vereség kicsit fölébreszti a csapatot és tanulva belőle, megújult lendülettel vesszük a tovább akadályokat.

 

YBL WPC - Ceglédi VSE 13:6
Gólszerzők: Farkas Zalán 4, Banai Máté

 

A szombati napon továbbá a Markovits Kálmán 2005 gyermek bajnokságban szereplő csapatunk a fiatalabb játékosokból álló A-HÍD OSC Újbuda II. csapatával játszotta első mérkőzését a rájátszásban. A mérkőzést kapkodva egy kicsit idegesen kezdtük, kidolgozott helyzeteinket rendre kihagytuk. A második negyedben fejben rendeztük a dolgokat és a megbeszélt taktikát szigorúan betartva magabiztos előnyre tettünk szert, ami a mérkőzés végéig megtartottunk illetve fegyelmezett játékunkban köszönhetően növelni is tudtuk így megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.

 

Ceglédi VSE - A-HÍD OSC Újbuda II. 14:7
Gólszerzők: Szendrei Dávid 4, Kecskeméti Koppány 3, Soós Titusz 2, Fábián Olivér, Gujka Dominik, Szabó Róbert, Avdic Benjamin, Hajdú Kornél

 

A hétvégét vasárnap országos fiú utánpótlás gyermek, serdülő, ifjúsági csapatunk zárt Budapesten az A-HÍD OSC Újbuda vendégeként.


Az első mérkőzést serdülő csapatunk játszotta, ahol a második negyed közepéig volt azonos szinten a két csapat. A meccs hátralevő részében fizikai különbség a hazai csapat javára eldöntötte a mérkőzést. A ceglédi csapat végig küzdött, de ez ma nem volt elég, hogy megszerezzük a győzelmet.

 

A-HÍD OSC Újbuda - Ceglédi VSE 16:5
Gólszerzők: Ecser Bence 2, Csáti Márton, Fekete Ákos, Kiss Máté

 

A második mérkőzést gyermek csapatunk játszotta a bajnokság élmezőnyéhez tartozó korosztályos A-HÍD OSC Újbuda csapatával. A mérkőzésen végig fegyelmezetten játszottunk helyzeteinket magabiztosan értékesítettük és végig a kiélezett meccsen partnerek voltunk az OSC csapatának, de sajnos a végére megfogyatkoztunk és elfáradtunk így nem maradt esély a győzelemre. Dicséret illeti a csapatot a küzdő szellem és az győzni akarás miatt.

 

A-HÍD OSC Újbuda - Ceglédi VSE 12:9
Gólszerzők: Szendrei Dávid 3, Soós Titusz 3, Kecskeméti Koppány, Hajdú Kornél, Medveczki Gábor

 

A hétvége zárásaként az ifjúsági csapatunk játszott, ahol a jobb fizikai adottságokkal rendelkező OSC-től sima vereséget szenvedtünk el.

 

A-HÍD OSC Újbuda - Ceglédi VSE 8:4
Gólszerzők: Ecser Bence 2, Szilágyi Márk, Korb Zsombor

 

A hétvégén hazai környezetben játszik 02.23.-án férfi OB1/b-s csapatunk az A-HÍD OSC Újbuda ellen 16 órai kezdéssel.

 

Várunk minden szurkolót nagy szeretettel!

 

Zám Attila

Értékelés: 5/1

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Aktuális programok

Jelenleg
nincsenek
programok...

Cegléd időjárása

meteoblue

Térségi Adattár

Régi honlapunk