Ingatlan értékbecslés Cegléd és környékén

Kattints ide!

Ma 2018. február 22. csütörtök, Gerzson napja van. - Holnap Alfréd napja lesz.

I. Télesti NÓTAEST

Sztárénekesekkel, vacsorával

2018. február 23-án

A művelődési ház kamaratermében

További információ: itt »

PROGRAMKERESŐ
januármárcius
Ke Sz Cs Sz Va
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        
Www.AutoAlkatreszek24.hu
A Ceglédi Uránia Mozi
mai műsora
17:45 Patkós Irma terem
A Pentagon titkai
Online jegyfoglalás »
 
18:00 Huszárik Zoltán terem
A vendégek
Online jegyfoglalás »
 
19:45 Huszárik Zoltán terem
Aurora Borealis - Északi fény
Online jegyfoglalás »
 
20:00 Patkós Irma terem
A szabadság ötven árnyalata
Online jegyfoglalás »
 
További előadások »

pszichoforyou.hu

 

www.elasticswimwear.co.uk

ELASTICSWIMWEAR
 

SZAVAZÁS
Nincs megnyitott szavazás
 

Telefonszám kereső
 

Cegléd 2 percben
 


Hír, program, kommentek


Csalás gyanúja miatt nyomoznak
Csalás gyanúja miatt nyomoznak

Csalás miatt, ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a Pest megyei Rendőrfőkapitányság - írta a PMRFK sajtószolgálata szerkesztőségünk megkeresésére. Volner János, országgyűlési képviselő tett feljelentést a közelmúltban, miszerint a Várvag Kft hét év alatt 78 millió forintot fizetett ki lap kiadására, cikkek írására és hirdetésekre.

Volner János tett feljelentést tavaly év végén a Legfőbb Ügyészségen a Mozaik nevű lap kiadásának finanszírozásával kapcsolatban. Volner János, országgyűlési képviselő állítása szerint a Vassily Kiadó Kft. 2009 és 2016 között összesen 78 millió forintot kapott egy önkormányzati cégtől, a VÁRVAG Nonprofit Kft.-től lapkiadásra, cikkek írására és hirdetések közlésére. Szerkesztőségünk megkereste a PMRFK sajtóosztályát, mit lehet tudni az ügy jelenlegi állásáról. Közleményükben úgy fogalmaznak: "Az ön által kérdezett ügyben a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság folytat nyomozást csalás bűntett elkövetésének gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen."

 

Forrás: ctv.hu

Fotó: 444.hu


2018.01.26. 11:59
Értékelés: 2/8

3 hozzászólás
oldal:1/1 bejegyzés:3/3

tomat 2018.02.04. 23:48
[#3]

Kedves Béla bácsi!

Ahogyan a másik oldalon is leírtam annak is elmehet az esze, ha ilyen Gyurkó Tibor Zoltán által írt marhaságoknak hisz. Tudniillik, hogy a személy nap mint nap teleszemeteli sok embernek a e-mailes postafiókját mindenféle marhaságokkal gusztustalan módon.
Elfelejti, hogy választások jönnek is ilyenkor szokás mindenkit feljelenteni mindenféle marhasággal... ennyit erről. Egyébként majd a hatóság kinyomozza az igazságot.


Síklaky László 2018.01.28. 09:54
[#2]

Tisztelt Béla bácsi! 

 

Megértem felháborodását, de nem olvasta el figyelmesen Béla bácsi a Ceglédi Panoráma céljai c. cikket! Ugyanis bár Krizsán úr szerint nem önkormányzati lap a Ceglédi Panoráma, ugyanakkor egy gazdasági vállalkozás, amit a tulajdonos-főszerkesztő úr is elismer, de azt diszkréten elhallgatja, hogy az önkormányzat és annak különböző cégei, bizony az ügyfelei, hiszen ők is szoktak a sok ezer példányban megjelenő újságjában hirdetni! Mindezt persze a "sajtószabadság", meg "ilyen" "demokrácia", meg lehetőség a "szabad" véleményformálásra kezdetű szlogenek szokták megsínyleni! Magyarul, ha a Mozaikot beillesztjük a képbe, akkor rájöhetünk, hogy a helyi média anyagi függősége a hatalomtól, a létét alapvetően meghatározza! 

Egyébként pedig Béla bácsi, régi mondás szerint: Etetni kell a birkákat, ha meg akarjuk őket nyírni!

 

Jó egészséget!

 

Tisztelettel: Leon

 

A Ceglédi Panoráma céljai

http://cegledipanorama.hu/2018-01-17/67484/

 

Tisztelt Olvasók! A Ceglédi Panorámát működtetőknek, szerkesztőknek mindig fontos volt az Olvasók visszajelzése, bizalma, melyet ezúton is köszönünk! Több mint 10 éve, hogy Cegléd lakosságát szolgáljuk ingyenesen elérhető nyomtatott és online felületeinken hírekkel, tájékoztatással, ajánlókkal, cikkekkel és hirdetésekkel.

Az elmúlt hetekben több erős vitát kiváltó cikk is megjelent oldalunkon. Tisztában vagyunk azzal, hogy hibázhatunk, vagy hogy nézőpontunk esetleg valaki számára nem elfogadható, de a velünk – és nem a témával – foglalkozó kommentek a többi olvasót zavarják. A lapunkat illető kulturált véleményeknek mindig helyet adtunk, de nem vagyunk kötelesek a saját költségünkre működtetett felületeken eltűrni a minket célzó szándékos sértegetést!

Ezúton szeretnék néhány félreértést is tisztázni:

Sajnáljuk – ugyanakkor megtisztelő – ha olvasóink sokféle elvárással vannak felénk, de a Ceglédi Panoráma NEM politikai lap, hanem egy gazdasági célú vállalkozás, azaz közéleti felület hirdetésekkel. Ennyi és nem több.

A Ceglédi Panoráma NEM az ellenzék, vagy annak politikai lapja. Ezzel együtt – vagy ennek ellenére – mégis minden politikában résztvevőnek felületet biztosítunk a megjelenésre. A politikai tartalom maximum tükre annak, ami a politikában történik. Ha történik.

A Ceglédi Panoráma NEM önkormányzati lap, nem közszolgálati intézmény, magántulajdonban van. A lapban megjelenő tartalomról a tulajdonos dönt saját belátása szerint.

Amit teszünk:

A Ceglédi Panoráma mindig helyt adott az olvasói véleményeknek. A közelmúlt fajsúlyos ügyei szinte kivétel nélkül nálunk jelentek meg először.

A Ceglédi Panoráma ingyenes szolgáltatóként ad hírt a lakosság részére a város történéseiről, biztosít felületet a helyi sport, civil, kulturális, szellemi, egyházi élet szereplőinek a nyilvánossághoz.

Büszkék vagyunk az évek során felépített értékeinkre, és szeretnénk megtartani továbbra is kitűzött céljainkat. Köszönjük ebben minden közreműködőnek a bizalmat és a segítséget!

Krizsán Ervin tulajdonos-főszerkesztő


Kovács Béla 2018.01.28. 08:55
[#1]

A Ceglédi Panoráma cenzúrázta hozzászólásomat és a fenti cikk főoldalra történő kiemelését sem támogatta, amit pedig Önök is főoldalon hoztak! Fel vagyok háborodva! Béla bácsi kisnyugdíjas

Földi László országgyűlési képviselő, egykori polgármester úr, dr.Diósgyőri Gitta címzetes főjegyző asszony és Takáts László jelenlegi polgármester úr válaszára lennénk kíváncsiak, jónéhányan.
 
Csalás gyanúja miatt nyomoznak
http://www.cegledinfo.hu/?t=24&id=9446&p_t=1
Csalás miatt, ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a Pest megyei Rendőrfőkapitányság - írta a PMRFK sajtószolgálata szerkesztőségünk megkeresésére. Volner János, országgyűlési képviselő tett feljelentést a közelmúltban, miszerint a Várvag Kft hét év alatt 78 millió forintot fizetett ki lap kiadására, cikkek írására és hirdetésekre.
Volner János tett feljelentést tavaly év végén a Legfőbb Ügyészségen a Mozaik nevű lap kiadásának finanszírozásával kapcsolatban. Volner János, országgyűlési képviselő állítása szerint a Vassily Kiadó Kft. 2009 és 2016 között összesen 78 millió forintot kapott egy önkormányzati cégtől, a VÁRVAG Nonprofit Kft.-től lapkiadásra, cikkek írására és hirdetések közlésére. Szerkesztőségünk megkereste a PMRFK sajtóosztályát, mit lehet tudni az ügy jelenlegi állásáról. Közleményükben úgy fogalmaznak: "Az ön által kérdezett ügyben a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság folytat nyomozást csalás bűntett elkövetésének gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen."
 

Nyomozást indított a rendőrség a kormánypárti képviselő ügyében, aki közpénzből nyitott borozót

https://24.hu/belfold/2018/01/23/nyomozast-inditott-a-rendorseg-a-kormanyparti-kepviselo-ugyeben-aki-kozpenzbol-nyitott-borozot/ -

“Varga elvileg reklámozásért kapta a 78,6 millió forintot, de a kiadó 2015-ben beszüntette a Mozaikot, pénzt azonban továbbra is utalt az önkormányzat a Vassily Kft.-nek."

A jegyző jogállása
A jegyző vezeti a polgármesteri hivatalt vagy a közös önkormányzati hivatalt. A jegyzőt az aljegyző helyettesíti, ellátja a jegyző által meghatározott feladatokat.
 
A jegyző feladat- és hatásköre
A jegyző

5. jelzi a képviselő-testületnek, a képviselő-testület szervének és a polgármesternek, ha a döntésük, működésük jogszabálysértő;
 

9. dönt a hatáskörébe utalt önkormányzati és önkormányzati hatósági ügyekben;

 
Címzetes főjegyzői címet kapott  dr. Diósgyőri Gitta, a Ceglédi Közös Önkormányzati Hivatal abonyi származású jegyzője. Az erről szóló határozat a Magyar Közlöny legfrissebb számában jelent meg. A cím adományozására az illetékes megyei kormányhivatal javaslata után a miniszterelnök jogosult. Az Orbán Viktor által aláírt döntés szerint a címzetes főjegyzői cím július 1-től illeti meg a ceglédi jegyzőt és határozatlan időre szól.
 
Tisztelettel: Béla bácsi
Új hozzászólás
a (*)-al jelzett adatokat meg kell adni !
A hozzászóláshoz nem kötelező bejelentkezni!
A bejelentkezés és a regisztrálás előnyei: INFO
*Név:
*Email:
Honlap:  
Spam elleni
biztonsági kód:

| Új kódot kérek! |
A képen
látható kód:
  www.delpestmegyeonline.hu
FacebookLegújabb hozzászólások:

Kedves Béla bácsi! Ahogyan a másik oldalon...

2018.02.04. 23:48
hozzászólt: tomat

Tisztelt Béla bácsi!    Megértem felháborodását, de nem...

2018.01.28. 09:54
hozzászólt: Síklaky László

A Ceglédi Panoráma cenzúrázta hozzászólásomat és...

2018.01.28. 08:55
hozzászólt: Kovács Béla

Szép napot,érdeklődöm,hogy a  "Csanád zenekar "mikor...

2018.01.10. 10:30
hozzászólt: Pirisiné Varga Ágnes

Ejj Timike, inkább a lábas mellett...

2017.11.15. 06:43
hozzászólt: Nokedli

Nyugodjék békében !

2017.11.08. 21:21
hozzászólt: Heimann Gyula

A valódi hazaáruló cionista lakájok és...

2017.10.31. 21:33
hozzászólt: Pálos Trend

Kedves Vezetők !  A szolgáltatónak mindössze...

2017.10.30. 21:01
hozzászólt: Heimann Gyula

Szeretném vulgáris kifejezések mellőzte nemtetszésemet kifejezni...

2017.10.29. 19:16
hozzászólt: Dezső Bálint

És tisztelet, kalaplengetés azoknak az elhivatott...

2017.09.14. 14:21
hozzászólt: Farkas Katalin


traffipax
 

 

APRÓHIRDETÉSEK
Keresés a hirdetésekben:
Hirdetési kategóriák
Az apróhirdetések
ingyenesek!

Apróhirdetés feladása
 

Legközelebbi programok:Ceglédi vállalkozások,
szolgáltatók,
kereskedők, mesterek
Szolgáltatók, mesterek
Minden kategória (101) Ács (4) Ajándékkereskedés (3) Állategészségügy (2) Asztalos (4) Autóalkatrész (6) Autókereskedő (5) Autókölcsönzés (4) Autómentés, autószállítás (2) Autómosó (2) Autósbolt (2) Autósiskola (5) Autószerelő (1) Benzinkút (1) Biztonságtechnika (5) Biztosítás (16) Borászat (2) Burkolás (3) Bútor (1) Cipészet (3) Dekoráció (4) Design, grafika (4) Divatáru (4) Egészségügy (5) Ékszerész, ötvös (1) Élelmiszer gyártás (2) Építőanyag (6) Építőipar (23) Épületautomatizálás (2) Étel kiszállítás (2) EU tanácsadás (1) Ezoterikus Szolgáltatás (4) Fényképészet, fotó (3) Fénymásolás (4) Festés, mázolás (11) Fodrász (13) Földmérő (4) Fűtéstechnika (1) Gravírozás (1) Gumiszervíz (1) Hangtechnika (1) Háztartásigép javítás (3) Hirdetés (2) Hitel (16) Hűtő-klíma (5) Honlapkészítés (4) Információ szolgáltatás (2) Ingatlan iroda (19) Internet szolgáltató (5) Irodatechnika (2) Kaputelefon (1) Kádár (1) Képkeretező, üveges, tiffani üveg (1) Kerékpár (4) Kereskedelem (23) Kölcsönzés (1) Költöztetés (2) Könyvelő, könyvvizsgáló (11) Lakatos (6) Lakberendezés (3) Mérlegtechnika, javítás (1) Motorkerékpár (4) Műszerész (1) Műanyag feldolgozás (1) Munkaruházat (3) Katonai ruházat (1) Munkavédelem (2) Nyílászárók gyártás-forgalmazás (1) Nyomda, nyomdai előkészítés (3) Oktatás (5) Papír-írószer (2) Pályázatírás és figyelés (1) Pénzügy (7) Portál (1) Redőny-reluxa (2) Reklám, marketing (8) Rendezvényszervező (2) Ruhaipar (3) Szállás (5) Szállítmányozás (8) Számítástechnika (12) Szépségápolás (16) Szennyvízszáll. csatornatisztítás (2) Szórakozóhely (2) Takarítás (1) Telekomunikáció - Telefon (2) Térinformatika (1) Térkövezés, burkolás (2) Tervező, mérnök (4) Tűzelőanyag (1) Tűzvédelem (1) TV-video javítás (4) Utazási iroda (1) Ügyvéd, jogász (2) Vagyonvédelem (6) Vegytisztítás (1) Vendéglátóipar (2) Villanyszerelő (6) Virágkereskedelem, -kertészet (6) Víz, -gáz, -közp.fűtés szerelés (9) zeneszolgáltatás (2) * egyéb tevékenység * (21)
A bejegyzés ingyenes!
Bejegyzés ide
 

MAI HUMOR
Az öreg paraszt szekerére felkéredzkedik egy szemrevaló menyecske. Beszélgetnek, aztán egyszer csak megkérdezi:
- Aztán bátyám, mit adna egy jó pináért?
- Azért semmit, lányom, de egy jó faszért...
tovább »

 
 

A lap 0.119 másodperc alatt készült el. | Copyright 2018 Ceglédinfo, design by © Ceglédinfo | Impresszum
| A látogatók száma 2009.05.15-től összesen: 15000967 | Ebben a hónapban: 284510 | Ma: 7838 | jelenleg: 7 | Statisztika |